Możemy wylogować się z programu, nie zamykając okna programu.

Aby wylogować się z programu należy kliknąć ikonę znajdującą się w prawym górnym rogu okna programu.


Na ekranie pojawi się komunikat "Czy na pewno chcesz się wylogować?". Jeżeli chcemy zatwierdzić wylogowywanie się z programu należy nacisnąć przycisk "Tak".

Przechodzimy wówczas do okna logowania się do programu.



Jeżeli chcemy zrezygnować z wylogowania się z programu w oknie komunikatu należy nacisnąć przycisk "Nie".